روز پنج شنبه بود که دولت ترامپ فهرست جدیدی از شرکتهای ممنوعه برای تجارت با ایالات متحده آمریکا را اعلام و منتشر کرد که در آن نام شرکت چینی هواوی به عنوان بزرگترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین عرضه کننده گوشیهای هوشمند در جهان نیز به چشم میخورد.
حالا به نظر میرسد که شرکتهای آمریکایی یکی پس از دیگری تصمیم گرفتهاند طبق قوانین و مقررات محدودکننده جدیدی که دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای آنها تعیین کرده است، عمل کرده و به منظور جلوگیری از تحریم شدن و مشکلات مالی و حقوقی، روابط تجاری و همکاریهای خود را با شرکتهای چینی همچون هواوی که در فهرست سیاه و ممنوعه آمریکا قرار گرفته است، قطع کرده و یا به حالت تعلیق درآورند.
به گزارش وبینوکس از ایسنا، سخنگوی شرکت گوگل در این باره خاطرنشان کرده است که گوگل در حال بررسی تبعات ناشی از این قطع همکاری و پشتیبانی خواهد بود. هرچند هنوز جزئیات و اطلاعات بیشتری در خصوص تصمیم جدید گوگل در دسترس نیست اما این طور که به نظر میرسد اتخاذ این تصمیم جدید میتواند تأثیرات منفی متعددی بر روی فعالیت هواوی و میزان موفقیت و پیشرفت آن داشته باشد.
بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که قطع همکاری گوگل با هواوی به معنای خداحافظی اجباری گوشیهای هوشمند و محصولات این شرکت از سیستم عامل اندروید است و این امر بدون شک بدترین قسمت این ماجرا خواهد بود.
آنها همچنین معتقدند که این قطع همکاری نه تنها بر روی سیستم عامل اندروید بلکه بر روی سایر بخشها همچون پشتیبانی از نرم افزار و سرویسهای توسعه داده شده توسط گوگل نیز تأثیرگذار خواهد بود، بنابراین انتظار میرود که در صورت عملی و اجرایی شدن این تصمیم، هواوی با ضرر و زیانهای گسترده و خسارات جبران ناپذیری روبرو خواهد شد که در قبال آن هیچ پاتک و ضدحملهای را برای اجرا علیه آمریکا در دست نداشته باشد.
بدون شک مشکلات و کشمکشهای دولت آمریکا با هواوی از جنجالبرانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود که به نظر میرسد به این زودی تمام نخواهد شد.
هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعهدهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضهکننده موبایل در جهان محسوب میشود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، و بسیاری از کشورهای همپیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام کرده بودند.
با اینکه دولت چین و شرکت هواوی همه این اتهامات را بارها رد و تکذیب کردند، به نظر میرسد که نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات کاربران در کشورهای مختلف علیه این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.
ورود به سایت